marți, 17 mai 2016

Mini-palmieri din foietaj

Ingrediente:
1 pachet foietaj
Zahar
Scortisoara (optional)

Pasul 1
Presuram zaharul (cu scortisoara in functie de preferinte) pe suprafata foii.

Pasul 2
Cu un sucitor incorporam zaharul in aluat fara a intinde foietajul.

Pasul 3
Rulam aluat dintr-o parte pana la jumatatea foii apoi rulam aluatul din partea cealalta pana la jumatatea foii.

Pasul 4
Taiem felii de 1,5-2 cm.

Pasul 5
Asezam palmierii in tava in asa fel incat sa aiba suficient spatiu intre ei intrucat vor creste. Incalzim cuptorul la 220 de grade si punem tava in cuptor unde o vom lasa timp de 20 de minute.

Recomandare personala: Palmierii se servesc mai bine reci, alaturi de inghetata de fistic sau pepene galben. Optional putem inmuia varfurile palmierilor in ciocolata topita.

P.S:Uitati ce a iesit!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu